Werkzaamheden Natiënlaan en tijdelijke weg tussen molen Hoeke en Dudzelestraat

08/02/2017
Algemeen

rotonde NatiënlaanOp donderdag 9 februari 2017 vanaf 6 tot 15 uur wordt omwille van betonneringswerkzaamheden de rechterrijstrook van de balkonrotonde in de Natiënlaan in Westkapelle afgesloten voor het verkeer. Het verkeer in de richting van Antwerpen zal bijgevolg enkel kunnen gebruik maken van de linkerrijstrook.

Daarnaast zullen vanaf 9 uur zullen ook enkele lokale herstellingen gebeuren aan het wegdek van de tijdelijke weg tussen de Oostkerkestraat (N374) en de Dudzelestraat (N376). Ten slotte worden ook enkele veiligheidsstootbanden verder afgewerkt langs de rijbaan tussen de Oostkerkestraat en de molen van Hoeke. Deze werkzaamheden kunnen plaatselijk voor beperkte verkeershinder zorgen.

Officiële opening A11 op 26 augustus 2017

Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft ondertussen aan het gemeentebestuur laten weten dat de officiële opening van de nieuwe A11 gepland is voor zaterdag 26 augustus 2017. Voor de Knokke-Heistenaars en onze bezoekers komt er dus na bijna 3 jaar ingrijpende werkzaamheden letterlijk en figuurlijk licht in onze A11-tunnels! 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Natiënlaan werkzaamheden

Bron

Copyright © 2016