Inschrijvingen Zwintriatlon in 2 stappen

21/02/2017

zwintriathlonOp woensdag 6 september 2017 is het feest in Knokke-Heist! Dan organiseert de vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist namelijk de 19de editie van de internationale Generali Zwintriathlon tussen Sluis (NL) en Knokke-Heist. De inschrijvingsprocedure gebeurt in 2 fasen. Tot en met maandag 20 maart 2017 kun je je aanmelden als kandidaat-deelnemer. Klik hier om het 1ste deel van deze inschrijvingsprocedure (met automatische betaling van € 55) op te starten en jezelf zo  kandidaat te stellen. Wie deze aanmelding met automatische betaling met succes heeft doorlopen, ontvangt daarvan aansluitend een bevestigingsmail op het ingevulde e-mailadres. Wie aansluitend geen bevestigingsmail ontvangt, neemt best zo vlug mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be.

Ten laatste op 22 maart 2017 ontvang je een mail met je gebruikersnaam en paswoord en meer info over het 2de deel van de inschrijvingsprocedure. Wie geen gebruikersnaam en paswoord heeft ontvangen, neemt uiterlijk op 23 maart 2017 contact op met nathalie.suvee@knokke-heist.be.

Met de ontvangen gegevens kan je dan op maandag 27 maart 2017 om exact 19.30 uur proberen je kandidatuur om te zetten in één van de 1.100 startrechten.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
zwintriathlon
inschrijving
procedure

Bron

Copyright © 2016