Dudzelestraat vanaf vrijdag 14 juli weer open vanaf nieuwe balkonrotonde op N49

13/07/2017

dudzelestraat balkonrotondeDe Kalvekeetdijk tussen Herenweg en Natiënlaan is sinds dinsdag 11 juli 2017 weer toegankelijk voor het doorgaand verkeer. Op vrijdag 14 juli 2017 zal ook de Dudzelestraat ter hoogte van de nieuwe balkonrotonde op de N49 weer opengesteld worden voor het verkeer. Vanuit de Dudzelestraat kan je dan opnieuw rechtstreeks naar Sluis en Maldegem rijden. Het verkeer op de rotonde is slechts mogelijk op de rechterzijde richting Antwerpen zodat chauffeurs die richting Knokke willen rijden, nog altijd een ommetje via de Sluisstraat moeten maken.  

Door het openstellen van de Dudzelestraat zal in ieder geval de verkeersdruk in het dorpscentrum van Westkapelle aanzienlijk verminderen. Zondag 16 juli 2017 is de Dorpsstraat trouwens volledig afgesloten voor alle verkeer naar aanleiding van de jaarlijkse braderie, rommelmarkt en kermis.

 

 

 

 

dudzelestraat balkonrotonde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dudzelestraat balkonrotonde

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
dudzelestraat
balkonrotonde

Bron

Copyright © 2016