De nieuwe seizoensbrochure van het Cultuurcentrum Knokke-Heist is er!

14/08/2017

seizoensbrochure cultuurcentrumMisschien heb je het al gemerkt, de nieuwe seizoensbrochure van Cultuurcentrum Knokke-Heist ligt in de rekken. Tik een exemplaar op de kop in het cultuurcentrum, stadhuis, jeugddienst, bij je bakker, slager,… of misschien viel de gids wel bij jou in de bus? Deze brochure geeft een overzicht van alle podiumvoorstellingen, films, concerten, lezingen, cursussen, tentoonstellingen en vele andere interessante activiteiten die plaatsvinden vanaf september 2017. Wil je als één van de eerste reserveren? Je kan nu al tickets voor de podiumvoorstellingen aankopen via de balie van Cultuurcentrum Scharpoord, telefonisch en ook online via de website. De inschrijvingen voor alle educatieve of creatieve activiteiten starten op maandag 28 augustus 2017. Voor educatieve of creatieve activiteiten die starten in september kun je nu al inschrijven. Het Cultuurcentrum kijkt er al naar uit om je te mogen begroeten! 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
seizoensbrochure
cultuurcentrum

Bron

Copyright © 2016