Loketten station Knokke gaan dicht in de namiddag

04/09/2017

loketten station KnokkeVanaf maandag 2 oktober 2017, de start van het laagseizoen, gelden er nieuwe openingsuren voor de loketten in het station van Knokke. Op weekdagen kun je er terecht van 6 tot 13.15 uur. In het weekend en op feestdagen is dat van 7.15 tot 14.40 uur. De NMBS sluit de loketten in de namiddag, omdat steeds meer reizigers gebruikmaken van de automaten en digitale verkoopkanalen. Als het loket gesloten is, kun je dus terecht aan de automaat. De hele maand september is er een verkoopbediende beschikbaar bij deze automaat om klanten te begeleiden die nog niet vertrouwd zijn met het gebruik van de automaat.

De automaten zijn steeds beschikbaar en heel gebruiksvriendelijk. Ze accepteren bank- en kredietkaarten en je kunt er bij bedragen tot 35 euro ook cash in munten betalen. Vrijwel alle producten zijn verkrijgbaar bij de automaten, ook treinabonnementen. Tot slot kun je ook tickets kopen via de website of mobiele applicatie.

De huidige openingstijden van de wachtzaal blijven dezelfde. Er is ook geen enkele invloed op het treinaanbod.

 

Heb je nog vragen over het gebruik van de automaat of wil je met je vereniging hierover een infosessie krijgen? Neem dan contact op met Geert Dierckx – T 09 241 23 07 – geert.dierckx@nmbs.be).

 

Overzicht openingsuren loketten station Knokke

Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties:

– weekdagen: 6.15 – 20.45 uur

– weekends en feestdagen: 7.15 – 21.55 uur

Openingsuren laagseizoen (vanaf 2 oktober 2017) buiten de schoolvakanties:

– weekdagen: 6 – 13.15 uur

– weekends en feestdagen: 7.15 – 14.40 uur

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
station Knokke
openingsuren
loketten

Bron

Copyright © 2016