Zaterdag 11 november: Spoor 5 met Blackwave en Koeferbak Funk

03/11/2017

Strijk op zaterdag 11 november 2017 opnieuw neer in het sfeervol vintage muziekcafé Spoor 5 in Jeugclub ’t Verzet voor een treinrit die je niet snel zal vergeten. Laat je verrassen door de muziek van de trending bands in België, Nederland en onze eigen polders. Laaf je aan een heerlijk streekbiertje en lik je vingers af met lekker eten van onze foodkraam. De eerste editie staat in het teken van opkomend urban hip hop talent met Blackwave en Koeferbak Funk. Gratis toegang!

Koeferbank Funk treedt op om 21 uur en brengt funky beats straight outta Knesselare en Brugge! Dj Naalde Stekker laat zich volledig gaan met scratches terwijl Noenkel Nico en Groove Emcee hun beste raps op de beats van producer Roman Hanssens ongevraagd loslaten op het publiek. Het collectief werd onlangs geselecteerd voor de nieuwe lichting 2018 van Studio Brussel. Meer info: https://www.facebook.com/Koeferbakfunk/

Blackwave speelt om 22 uur. Het is een creatief hiphopduo met chille grooves, downtempo funk en vooral bakken talent! Afgelopen zomer maakten ze op Pukkelpop indruk en bewezen ze met gemak een feestje op het podium te kunnen bouwen. Aantwaarpe represent! Gelukkig stuurt ’t Stad haar zonen ook naar de parking én naar Spoor 5! Meer info:  https://www.facebook.com/blackwavedot/

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers

Bron

Copyright © 2016