Spoor 5 op zaterdag 9 december: The Lighthouse & Giraffic

28/11/2017

spoor 5 the lighthouse girafficStrijk opnieuw neer in ons sfeervol vintage muziekcafé voor een treinrit die je niet snel zal vergeten. Laat je verrassen door de muziek van de trending bands in België, Nederland en onze eigen polders. Deze tweede editie van het seizoen biedt een aardig staaltje indie pop met The Lighthouse & Giraffic!

The Lighthouse

The Lighthouse won in 2017 de prestigieuze wedstrijd ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel en stond dankzij deze nominatie onder andere op Pukkelpop. Hun singles stijgen pijlsnel en met alle gemak naar de top van de hitlijsten. Wie ze nog niet gehoord heeft, woonde de afgelopen zes maanden op Mars. Eind november verscheen hun eerste EP ‘Joyride’ en deze titel is 200 % van toepassing op hun live set. Laat je meevoeren met hun fantastisch optreden en beleef al glimlachend je beste 60 minuten van het weekend.

Giraffic

Na zich enkele maanden te verschuilen in de studio, zijn de jonge wolven van Giraffic helemaal terug van weggeweest! Met een EP onder de arm die begin 2018 op het wereld wordt losgelaten, lijkt niets deze bende nog te kunnen tegenhouden. Kleurrijke, zoete indievibes van de bovenste plank, rechtstreeks uit het centrum van het universum, Brugge. Een ideale starter om warmte te brengen op een winterse decemberavond.

the lighthouse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

giraffic

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Spoor 5
the lighthouse
giraffic

Bron

Copyright © 2016