Herstel balkonrotonde N49

22/01/2018
Algemeen

BalkonrotondeOp maandag 22 januari 2018 wordt de schade aan de metalen reling rond de nieuwe balkonrotonde langs de Natiënlaan ter hoogte van de Dudzelestraat hersteld. Het Agentschap Wegen en Verkeer plaatst ook voorsignalisatieborden om de chauffeurs er attent op te maken dat ze een rotonde naderen. Op de reling rond de rotonde komen er reflectoren. Er worden ook “verlooplichten” geplaatst voor het verkeer dat uit de richting van Antwerpen komt.  Afhankelijk van het weer zijn deze werkzaamheden gepland tot 2 maart 2018. Tijdens de duur van deze werkzaamheden zal de binnenste linkerrijstrook van de rotonde niet toegankelijk zijn voor het verkeer.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
balkonrotonde
herstel rotonde

Bron

Copyright © 2016