Spoor 5 met Pitch Mode Activated en The Horny Horses

09/02/2018

Spoor 5 in Jeugdclub ’t Verzet serveert gratis gezelligheid en fantastische livemuziek tijdens de koude wintermaanden. De setting doet denken aan grootmoeders salon. Doe daar nog enkele deejays, een creatieve workshop, smakelijke hapjes en trendy drankjes bovenop, en je beleeft op zaterdag 10 februari 2018 vanaf 21 uur moeiteloos een onvergetelijke avond met de live bands Pitch Mode Activated & Horny Horses.

Pitch Mode Activated

Pitch Mode Activated is een West-Vlaamse band die zowel covers als ook catchy zelfgeschreven nummers brengt. Deze zomer doken ze voor het eerst in de studio en zo zijn ze volop bezig met de productie van hun eerste demo. Ze stonden al vaker op de planken en zijn dan ook klaar om jullie te verbazen met hun jong talent!

The Horny Horses

The Horny Horses brengen een set vol dampende rock ’n roll en rockabilly groove. De band uit Wetteren heeft een keiharde livereputatie en dat zal straks tot in de kleinste kier van de zaal duidelijk worden.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers

Bron

Copyright © 2016