WTC Jumpers organiseert tweede POC Duatlon op 19 mei in Ramskapelle

14/05/2018
Algemeen

POC DuatlonOp zaterdag 19 mei 2018 om 16 uur organiseert fietsvereniging de Jumpers uit Knokke-Heist na het succes van vorig jaar voor de tweede keer de POC Duathlon. Dit sportief evenement vindt plaats in Ramskapelle en is het alternatief voor de vroegere tijdrit en het bekende “Boudin koerst” succesverhaal. De afstanden zijn 5 km lopen, 28 km fietsen en als afsluiter nog eens 2,5 km lopen. De start is voorzien in de Ramskapellestraat ter hoogte van het For Freedom Museum. De aankomst vindt plaats op het kerkplein in Ramskapelle.

Alles gebeurt met een officiële tijdsregistratie. Belangrijk is dat iedereen kan deelnemen op eigen niveau. Tijdritfietsen zijn niet toegelaten. Je kan dus deelnemen met een gewone fiets, koersfiets of mountainbike. Om het geheel nog toegankelijker te maken kan je ook deelnemen per team van twee personen, dus één persoon die loopt en één persoon die fietst. De Jumpers zorgen voor een gezellige omkadering met een hapje en een drankje plus de nodige sfeer.  De supporters kunnen via meerdere passages door het centrum het gebeuren van nabij volgen en zowel de individuele deelnemers als de teams luidkeels aanmoedigen. Voorinschrijven aan een gunsttarief van 20 euro individueel en 30 euro in team kan tot 16 mei 2018. Daarna betaal je 5 euro per persoon extra.

Voor meer info en inschrijving: www.dejumpers.be

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
POC Duatlon
WTC Jumpers

Bron

Copyright © 2016