Diamanten huwelijksjubileum voor echtpaar Janssens-Bruneel

15/05/2018

janssens bruneelGilbert Janssens en Lisette Bruneel vierden op zaterdag 12 mei 2018 hun 60ste huwelijksverjaardag. Schepen Piet De Groote feliciteerde het koppel in naam van het gemeentebestuur. Gilbert en Lisette stapten op 9 mei 1958 in het huwelijksbootje in Heist. Gilbert en Lisette kuieren graag rond op rommelmarkten en staan ook soms zelf als verkopers op een prondelmarkt. Vroeger trokken ze met de caravan naar Bouillon in de Ardennen. Lisette is lid van Eglantier en S-plus waar ze soms meedoet aan de activiteiten.

Gilbert is geboren in Brugge op 10 juli 1936. Hij groeide op in een gezin met 3 kinderen. Zijn vader was kraanman en hielp bij het lossen van schepen. Het gezin woonde in Heist. Gilbert ging er naar school en heeft er zijn jeugd doorgebracht. Na zijn schoolperiode heeft Gilbert een tijd gewerkt bij Glaverbel in Zeebrugge. Gilbert heeft legerdienst gedaan gedurende 18 maanden. Vervolgens werkte hij bij Carcoke, eerst als kraanman bij het lossen van schepen, en de laatste 10 jaar voor hij met brugpensioen ging, als portier.

Lisette zag het levenslicht in Brugge op 21 maart 1935. Ze komt uit een gezin met 3 kinderen. Het gezin woonde in Zeebrugge en Lisette is er naar school geweest en heeft er haar jeugd doorgebracht. Haar vader deed verschillende jobs waaronder ook taxichauffeur. Na haar schoolperiode heeft Lisette, gedurende 5 jaar, gewerkt bij dokter Maes. Ze heeft ook gedurende 5 jaar een kruidenierswinkel uitgebaat in de Sint Antoniusstraat. Daarna nam ze de taak van huisvrouw op zich.

Het paar heeft 3 kinderen, 3 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.Dochter Brigitte is gehuwd met Dicky Cardon. Ze hebben 2 kinderen: Bart (heeft 1 kind: Zaya) en Nico. Zoon Daniël is gehuwd met Christine Wisse. Zoon Eddy tot slot is schipper bij het loodswezen en gehuwd met Eveline Haerinck. Ze hebben 1 kind: Sander.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Jubileum
diamant
60 jaar
janssens
bruneel

Bron

Copyright © 2016