Film ‘Breathe’ belicht thema van mantelzorg

14/06/2018

breathe mantelzorgOp maandag 18 juni 2018 kun je om 14.30 en 20 uur terecht in de filmzaal van Cultuurcentrum Scharpoord voor de vertoning van de prachtige film ‘Breathe’ die het thema van mantelzorg in de kijker zet. Je krijgt er een inleiding door filmspecialist Roel Van Bambost.

In het waargebeurde liefdesverhaal Breathe heeft de avontuurlijke en charismatische Robin Cavendish (Andrew Garfield) nog een heel leven voor zich wanneer hij plots verlamd raakt door polio.

Tegen alle doktersadviezen in brengt zijn vrouw Diana (Claire Foy) hem van het ziekenhuis in Afrika weer naar huis in Engeland. Haar wilskracht, liefde en toewijding zorgen ervoor dat Robin ondanks zijn verlamming het leven weer oppakt.

Samen weigeren ze zich over te geven aan zijn ziekte en inspireren ze iedereen met hun onverwoestbare humor, lef en levenslust. Breathe is een hartverwarmend liefdesverhaal waarin elke dag geleefd wordt alsof het de laatste is.

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van producent Jonathan Cavendish’ ouders, laat Breathe zien hoeveel impact Robins strijd heeft gehad op de mobiliteit van mensen met een beperking. Niet te missen dus!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SiNlXOiQWU4

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
mantelzorg
Film
breathe

Bron

Copyright © 2016