Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar Creyf-Blieck

15/06/2018

jubileum creyf-blieckOp zondag 10 juni 2018 vierden Jozef Creyf en Liliane Blieck hun 50ste huwelijksjubileum en restaurant Ter Mude in de Sluisstraat. Het gevierde echtpaar stapte op 4 mei 1968 in het huwelijksbootje. Schepenen Piet De Groote,  Kris Demeyere en Philippe Vlietinck feliciteerden Jozef en Liliane in naam van het gemeentebestuur.

Jozef Creyf werd geboren in Brugge op 9 mei 1946. Hij groeide op in een gezin met 3 kinderen. Zijn vader was visser en het gezin woonde in Heist. Jozef liep er school en bracht er zijn jeugd door. Na zijn schoolperiode ging Jozef op zee. 27 jaar lang was hij er aan de slag als visser. Daarom was hij ook vrijgesteld van legerdienst. Later werkte hij in de vismijn als sorteerder en hij werd vervolgens ploegbaas van de vissorteerders. Toen hij genoeg vaardagen had, is Jozef gestopt met werken.

Liliane Blieck zag het levenslicht in Ramskapelle op 24 mei 1946. Ze komt uit een gezin met 4 kinderen. Haar vader was havenarbeider. Het gezin woonde in Ramskapelle, later in Zeebrugge en dan in Heist waar haar ouders café “Tussen land en zee” uitbaatten. Na haar schoolperiode heeft Liliane thuis geholpen. Na haar huwelijk met Jozef nam ze de taak van huisvrouw op zich.

Het paar heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Zoon Gino is militair en gehuwd met Nancy Vandermeersch. Het paar heeft 2 kinderen: Tjurven en Noor. Dochter Veerle is lerares in De Pluim. Ze heeft 2 kinderen: Chloë en Marie.

Het paar puzzelt graag en fietst graag mee met NEOS (Netwerk van ondernemende senioren). Beiden zijn bestuurslid van de scrabbleclub Ypsilon.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Jubileum
goud
50 jaar
creyf
blieck

Bron

Copyright © 2016