Dringende werkzaamheden Elizabetlaan om waterlek te herstellen

13/07/2018

werken elizabetlaan waterlekVan 16 tot 19 juli 2018 vinden er dringende werkzaamheden plaats in de Elizabetlaan ter hoogte van het kruispunt met de Vuurtorenstraat. Er moet een lek worden gedicht in de grote toevoerleiding naar het gebied Heist Noord (kant Zeedijk). Deze hoofdtoevoer staat nu volledig dicht waardoor de watertoevoer, bij piekmomenten, onvoldoende is. Om opnieuw voldoende watertoevoer te garanderen moet het lek dus zo snel mogelijk worden hersteld. Op maandag 16 en dinsdag 17 juli gaat men eerst het lek vrijgraven en dichten. Het lek bevindt zich vermoedelijk ter hoogte van het fietspad. Op 18 juli worden het wegdek en het fietspad dan terug hersteld. De rechterrijstrook van de Elizabetlaan is afgesloten voor de duur van de werken. In de Vuurtorenstraat is er geen doorgang mogelijk voor gemotoriseerd verkeer. Ter hoogte van de Vuurtorenstraat is het fietspad ook onderbroken. Het einde van de werken is dus voorzien op 19 juli 2018.

 

 

 

werken elizabetlaan waterlek

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
werken
Elizabetlaan
waterlek
Riolering

Bron

Copyright © 2016