Geen oproepingsbrief voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen ontvangen? Contacteer de dienst Burgerzaken!

09/10/2018

oproepingsbrief verkiezingenDe dienst Burgerzaken van Knokke-Heist merkt dat er heel wat burgers melding maken dat ze van hun postbode geen oproepingsbrief voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen hebben gekregen. In een bedeling van 27.200 brieven, kunnen er uiteraard altijd wel enkele verloren gaan maar deze keer lijken dit er toch wel veel te zijn. Wie kiesgerechtigd is en geen oproepingsbrief heeft ontvangen, heeft 2 mogelijkheden om de dienst Burgerzaken te contacteren. Ofwel kom je naar de dienst Burgerzaken in het stadhuis op het Alfred Verweeplein waar je oproepingskaart opnieuw wordt afgedrukt. De dienst Burgerzaken is open elke werkdag (op dinsdag en donderdag zijn de openingsuren uitgebreid tot 18.30 uur)  en zaterdagmorgen en uitzonderlijk ook op zondagmorgen 14 oktober 2018.

Een andere mogelijkheid is dat je de dienst Burgerzaken contacteert (via T 050 630 100 of burgerzaken@knokke-heist.be) en vraagt waar je moet stemmen. Als je niet met volmacht stemt, mag je gerust zonder oproepingsbrief naar het juiste bureau gaan.  Meld dan gemakkelijkheidshalve je kiesnummer of je adres zodat de voorzitter je gemakkelijk kan terugvinden op de kiezerslijst.  Uiteraard moet je wel je identiteitskaart meenemen.

 

Het gemeentebestuur verontschuldigt zich voor dit ongemak. Alle brieven werden gezamenlijk afgegeven aan bpost.  Wellicht zijn er daar wat brieven verloren gegaan.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Verkiezingen
oproepingsbrief

Bron

Copyright © 2016