Resultaten gemeente- en provincieraadsverkiezingen op www.vlaanderenkiest.be

12/10/2018

Wie als aanloop naar de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen op zondag 14 oktober 2018 nog eens rustig alle kandidaten van de diverse partijen wil overlopen, kan hiervoor terecht op de website www.vlaanderenkiest.be. De Knokke-Heistse lijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen vind je hier. De kandidaten voor de provincieraadsverkiezingen voor het district Brugge zijn via deze linkte raadplegen.  Hoe je digitaal stemt, zie je op dit animatiefilmpje. Aangezien de verkiezingen in Knokke-Heist elektronisch verlopen zal de volledige uitslag van de gemeenteraadsverkiezing in onze badplaats vermoedelijk al vanaf 16.30 uur op www.vlaanderenkiest.be te bekijken zijn. 

Lokaal verkiezingsnieuws op radio Sea Fun

Via een radioprogramma van de lokale radio Sea Fun op 106.2 fm en via het internet kun je op zondag tussen 14 en 18 uur het plaatselijke verkiezingsnieuws op de voet volgen.  Verslaggevers Wouter Brusselmans, Eric Hollé en Wiet Vanbeveren gaan op verkenning in de stamlokalen van onze 4 lokale partijen om er de eerste reacties samen te sprokkelen. De lijsttrekkers  komen naar verluidt ook langs in de studio.  

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers

Bron

Copyright © 2016