Werkzaamheden Patriottenstraat

12/10/2018

Op maandag 15 oktober 2018 start een aannemer met het vernieuwen van de nutsleidingen in de Patriottenstraat, tussen de Anemonenlaan en Zeegrasstraat en in de Anemonenlaan t.h.v. de Patriottenstraat. In een latere fase zullen ook deze in de Zeegrasstraat vernieuwd worden. Deze werkzaamheden staan tot 15 december 2018 gepland.  Tijdens de duur van de werkzaamheden zal dit gedeelte van de Patriottenstraat afgesloten zijn voor het doorgaand verkeer.  Garages zullen na de werkuren bereikbaar blijven.  In de Anemonenlaan zal er vanaf de Duinendreef enkel nog plaatselijk verkeer tot aan de Patriottenstraat toegelaten zijn.  Er is een omleiding voorzien via de Duinendreef en Zeegrasstraat.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers

Bron

Copyright © 2016