Music For Life – Maak van Knokke-Heist de warmste gemeente

05/11/2018

warm ontbijtOok dit jaar draagt vzw Kansenfonds Knokke-Heist zijn steentje bij tijdens de warmste week van Studio Brussel. In samenwerking met heel wat personeelsleden van het gemeentebestuur en OCMW zetten ze verschillende acties op poten om het project “Knokke-Heist geeft elk kind kansen” te ondersteunen. De opbrengst wordt integraal gebruikt om de partners die aangesloten zijn bij het project (bv. Vzw De Patio, Moeders voor Moeders, …) te helpen en zo alle kinderen in de gemeente voldoende kansen en mogelijkheden te bieden. Dit jaar moeten een tombola, Het Warm Ontbijt en De Warmste Quiz geld in het laatje brengen. Uiteraard mag de Wensenboom na het succes van de voorbije jaren niet ontbreken. 

Ontbijten voor het goede doel

Op woensdag 21 november kun je aanschuiven voor het Warm Ontbijt. Onder de overkapping van de ijspiste op het Alfred Verweeplein kun je er de dag goed starten met een stevig ontbijt. Heel wat lokale handelaars steunen deze actie en zorgen dat er een heerlijk buffet klaarstaat van 7 tot 9.30 uur. Tickets (€10) kun je op voorhand kopen bij de onthaalbalies van het stadhuis, Cultuurcentrum Scharpoord of de dienst Toerisme.

Warmste quiz

Na het overweldigend succes van vorig jaar vindt op vrijdag 21 december de tweede editie plaats van de Warmste Quiz. De deuren van zaal Ravelingen openen om 19.30 uur en om 20 uur wordt de eerste vraag afgevuurd op de deelnemers. Je kunt deelnemen per 4 en betaalt €20 per ploeg. Inschrijven kan door je ploegnaam te mailen naar stefaan.keirse@knokke-Heist.be. Je wacht best niet al te lang, want er kunnen maximaal 50 ploegen deelnemen. Vorig jaar stonden 6 ploegen op de wachtlijst, dus schrijf je als de bliksem in en wie weet volgt jouw ploeg Les Têtes Brulées op als warmste quizploeg van Knokke-Heist!

Vierde editie ‘Wensenboom for Life’

De actie Wensenboom for Life is al aan zijn vierde editie toe. Het is bedoeld voor kinderen die het thuis minder breed hebben, maar die toch een fijne Kerst willen beleven. Alle kinderen van verenigingen die deelnemen aan het project Knokke-Heist geeft elk kind kansen konden een wens aanmaken. Via de site www.knokke-heist.be/wensenboom kunnen geïnteresseerden zich engageren om een wens van een kind in vervulling te laten gaan. De cadeautjes die je via de website belooft te kopen, moeten uiterlijk tegen 14 december 2018 bezorgd zijn bij het Sociaal Huis. Je kan ook een bedrag storten op rekeningnummer IBAN BE49 3770 8078 5071.

Tombolalotjes

Je kunt  de actie van de vzw Kansenfonds ook steunen door een tombolalotje te kopen voor €2. Hierdoor maak je kans op mooie prijzen geschonken door de warme handelaars in Knokke-Heist.

warm ontbijt

 

 

 

 

 

warmste quiz

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Music for Life
ontbijt
quiz
wensenboom
Tombola

Bron

Copyright © 2016