Gratis Praatcafé over voeding bij en na kanker

07/11/2018
Algemeen

praatcafé voeding en kankerOp dinsdag 13 november 2018 om 14 uur is er opnieuw een praatcafé in het Cultuurcentrum Scharpoord, Dit keer gaat het over ‘Voeding bij en na kanker’. Tijdens de oncologische behandeling, maar ook daarna, is voeding heel belangrijk. Toch zijn de voedingsadviezen niet helemaal gelijk. Tijdens de behandeling is het advies gericht op voedingsproblemen. Na de behandeling wordt er gestreefd naar een gezonde, evenwichtige voeding met aandacht voor voldoende lichaamsbeweging. Diëtiste Katja Cornelis geeft je meer informatie en tips over dit onderwerp. Dit praatcafé is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven bij het onthaal van Cultuurcentrum Scharpoord via 050 630 430 of via cc.ticket@knokke-heist.be

De vrijwilligers van Kom op tegen Kanker ontvangen je hartelijk een kopje koffie en een versnapering. Het Praatcafé Knokke-Heist is een organisatie van Kom op Tegen Kanker en verloopt in samenwerking met de gemeente Knokke-Heist, AZ Zeno, Cultuurcentrum Scharpoord, Regionale dienstencentra CM, BM, OZ, LM, NZF, SEL, Sociale Raad Knokke-Heist, LEIF en VIVA-SVV.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
praatcafé
voeding en kanker

Bron

Copyright © 2016