Werkzaamheden Kursaalstraat hebben ook impact op Stadhuisstraat en Knokkestraat

03/12/2018
Algemeen

KursaalstraatIn het kader van de voorbereidende werken van het Heldentorencomplex in Heist is de Kursaalstraat vanaf maandag 10 december 2018 afgesloten ter hoogte van de Nicolas Mengélaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn deze werkzaamheden gepland tot en met vrijdag 14 december 2018. De verkeersmaatregelen in de Kursaalstraat, Stadhuisstraat en Knokkestraat lees je hieronder.

 

Verkeersmaatregelen Kursaalstraat

Naar aanleiding van de werkzaamheden wordt de rijrichting in de Kursaalstraat omgedraaid. De Kursaalstraat zal bijgevolg voor gewoon verkeer toegankelijk zijn vanaf de rotonde met de Markstraat/Bondgenotenlaan/Westkapellestraat tot aan de Dwarsstraat. Dit verkeer zal dan via de Dwarsstraat, Vissersstraat en Pannenstraat kunnen verder rijden. (Vracht)verkeer vanaf 3,5 ton en of langer dan 8 meter zal enkel voor plaatselijk verkeer mogen rijden tot aan de Kerkstraat en vervolgens via de Kerkstraat in de richting van de Heistlaan. Tussen de Guido Gezellestraat en Kerkstraat wordt er een laad- en loszone voorzien.

Vanaf de Elizabetlaan, zowel uit de richting van Knokke, als uit de richting van Zeebrugge, zal het verkeer met de Kursaalstraat als bestemming, omgeleid worden via de Vuurtorenstraat – Hermans Lybaertstraat – Marktstraat.

 

Verkeersmaatregelen Stadhuisstraat

Om verkeersveiligheid en- doorstroming in de schoolomgeving te optimaliseren wordt de rijrichting omgedraaid. De Stadhuisstraat is bijgevolg toegankelijk vanaf de Kursaalstraat in de richting van de de Vrièrestraat.

 

Verkeersmaatregelen parking Knokkestraat

De parking is tijdelijk enkel toegankelijk vanaf de Noordstraat. De parking kan zowel t.h.v. de Noordstraat als t.h.v. de verkeerslichten aan de tramhalte verlaten worden.

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
kursaalstraat

Bron

Copyright © 2016