Vacature diensthoofd Lokale Economie

04/12/2018

vacature knokke-heist

>> Contractueel – Voltijds – A1a-A3a (aanwerving en bevordering)

Het gemeentebestuur Knokke-Heist is op zoek naar een diensthoofd Lokale Economie. Als diensthoofd Lokale Economie ben je verantwoordelijk voor het regisseren van het commercieel apparaat (detailhandel, diensten, horeca, vakorganisaties) en het ontwikkelen van een sterke handelskern. Je geeft vorm aan nieuwe mogelijkheden in het kader van het strategisch commercieel plan en je coördineert en ondersteunt het economisch gebeuren binnen de gemeente Knokke-Heist om een kader te creëren waarbinnen bestaande of nieuwe ondernemingen of handelszaken beter kunnen functioneren of verder kunnen groeien. Daarnaast sta je in voor de algemene leiding en coördinatie van de dienst lokale economie.

Jouw profiel:

 • Aanwerving: Masterdiploma of gelijkgesteld.
 • Bevordering: Je bezit minstens een diploma Hoger Secundair Onderwijs, een gunstig evaluatieresultaat van de laatste (periodieke) evaluatie en je voldoet aan onderstaande voorwaarden: minimum 3 jaar gecumuleerde niveauanciënniteit in C4-C5 en/of B1-B3 en/of B4-B5 of minimum 5 jaar niveau-anciënniteit in C1-C3 of;
  masterdiploma of gelijkgesteld.

 

Aanbod:

 • Aan deze functie is de salarisschaal A1a-A3a verbonden, minimum brutojaarsalaris A1a trap 0 bedraagt 37.296 euro.
 • Extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques (€ 7), gratis hospitalisatieverzekering voor het gezin, fietsvergoeding, abonnement openbaar vervoer, gratis parkeermogelijkheid, tablet, tussenkomst internet thuis, de mogelijkheid tot vorming en opleiding, onthaaltraject, gsm.
 • Kandidaten kunnen relevante beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige laten meerekenen met een maximum van 6 jaar. Beroepservaring uit de openbare sector kan onbeperkt worden meegenomen. Dit moet worden aangetoond met originele werkgeversattesten.
 • Er wordt een wervings- en bevorderingsreserve aangelegd.

 

Selectiedata en locatie

 • Preselectie (verkennende gesprekken): dit gedeelte vindt plaats op 14 januari 2019, stadhuis Knokke-Heist (zaal Luc Peire).
 • De thuisopdracht (ter voorbereiding van de mondelinge proef) wordt verstuurd op 28 januari 2019 en moet worden ingediend uiterlijk op 10 februari 2019.
 • Mondelinge proef met presentatie thuisopdracht: dit gedeelte vindt plaats op 18 februari (vm) 2019, stadhuis Knokke-Heist (Collegezaal).
 • Assessment: dit gedeelte vindt plaats op 21 en/of 22 februari 2019 bij Search & Selection in Gent.

 

Interesse?

Solliciteer uiterlijk op 4 januari 2019 via het digitale sollicitatieformulier op www.poolstok.be/vacatures. Je kan hier een recent cv, motivatiebrief, diploma en uittreksel model I uit het strafregister max. 1 jaar oud (niet voor bevordering) toevoegen. Hier kan je ook meer informatie vinden over de functie en selectieprocedure in de infobrochure. Als je vragen hebt, kan je terecht bij Poolstok, via info@poolstok.be.

Gemeente Knokke-Heist heeft oog voor gelijke kansen bij aanwerving. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst
en nationaliteit.

www.poolstok.be

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
vacature
diensthoofd
lokale economie

Bron

Copyright © 2016