Voorstelling ‘Gesprek met de regen’ op zaterdag 8 december

06/12/2018

gesprek met de regenOp zaterdag 8 december om 20 uur staat de prachtige voorstelling “Gesprek met de regen” in ons Cultuurcentrum Scharpoord. Gesprek met de regen ontroerde dit seizoen al heel wat mensen tijdens de lopende tournee, en wij zijn blij dat ze zaterdag in Knokke-Heist staan. Het is zo’n unieke, mooie en krachtige voorstelling dat het VRT-journaal er een reportage over maakte. Laat je overtuigen en koop je ticket via cc.ticket@knokke-heist.be of telefonisch via 050/630.430.

Het verhaal: Een man (Tom Van Bauwel) en een vrouw (Sara Vertongen) verliezen hun dochter. Daags nadien krijgt de vrouw een aanbieding om in Singapore aan de slag te gaan als onderzoekster. Ze besluiten voor het leven te kiezen en verhuizen naar Azië. Tijdens wandelingen door moessonregens, meent de man zijn dochter op te merken. Met haar te kunnen spreken. Hij ziet haar woorden in de regendruppels. Het geeft hem kracht en hij neemt zijn vrouw mee uit het labo de moesson in.

Speciaal voor deze voorstelling werd een gigantische regenprinter ontwikkelt door het e-Media Research Lab van de KU Leuven.

Ja, het water zal met bakken uit het plafond vallen.

We nodigen je graag uit om deze voorstelling te komen bekijken in onze zaal en te genieten van dit kwetsbare verhaal.

Om het met de woorden van Kristien van CC Ter Vesten te zeggen: “Een voltreffer voor brein én blik.”

Tickets

€ 18

€ 15 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
voorstelling
gesprek met de regen
tom van bauwel

Bron

Copyright © 2016