Werken in de Westkapellestraat en Waterstraat

17/12/2018
Algemeen

WestkapellestraatNaar aanleiding van de aanleg van een nieuwe persleiding langs de Westkapellestraat, zal de Waterstraat ter hoogte van de Westkapellestraat op 19 en 20 december 2018 afgesloten zijn voor het verkeer. De omleiding via Westkapelle zal ter plaatse aangeduid worden. In de Westkapellestraat vinden de werken plaats tussen 17 en 21 december 2018. Daar zal plaatselijk tussen de Waterstraat en Nieuwstraat het fietspad worden ingenomen voor de aanleg van de persleiding. Fietsers zullen gebruik kunnen maken van een afgebakende zone op de rijbaan. Het autoverkeer zal daarom plaatselijk voor de beide rijrichtingen enkel gebruik kunnen maken van de helft van de rijbaan. De beurtelingse doorgang van het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Westkapellestraat
Waterstraat

Bron

Copyright © 2016