Novastar komt naar Knokke-Heist!

20/12/2018
Algemeen

NovastarNovastar is helemaal terug van weggeweest. Een greep uit de levende bewijzen zijn de twee uitverkochte AB Clubs, een uitverkochte grote zaal van de AB, een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter (een jongensdroom!), Lokerse Feesten en Pukkelpop.

En met veel plezier kunnen we zeggen: zaterdag 13 april 2019 om 20.30 uur is het aan ons. Dan staat Joost Zweegers in het Casino Knokke voor een intiem, zittend concert.

 

Vier jaar na ‘Inside Outside’ laat Joost Zweegers in 2018 een nieuwe worp op de wereld los. ‘In The Cold Light of Monday’ werd opgenomen in de herfst en winter in Brighton. Die sfeer schemert duidelijk door in de songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. In geen tijd nestelden songs als ‘Home Is Not Home’ en ‘Cruel Heart’ op de radiozenders.

 

In een nieuwe bezetting laat Joost Zweegers zien en horen dat de lange pauze verfrissend werkte. Ouder werk krijgt live een opvallend heldere en krachtige aanpak mee, en de nieuwe songs worden ook meteen enthousiast onthaald door het publiek.

 

Zijn doortocht op de festivals leverde dan ook enkel superlatieven op in de pers:

“De ontroerendste der belpoppers is terug met een nieuwe plaat. Pakkende songs? Check. Fluwen melancholie? Yep.” – De Morgen

“Dit is Joost Zweegers op zijn best. Wat zeg ik, beter dan ooit. De revanche is zoet, zijn terugkeer aan de top (ook live, met een compacte topbezetting) een feit. Het zal hem niet meevallen dit album nog te overtreffen.– OOR

 

De ticketverkoop voor dit concert start vrijdag 21 december 2018 om 10 uur via CC Knokke-Heist. Vast en zeker een heel leuk idee voor onder de Kerstboom!

 

Rang 1: € 40 / € 36 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers
Rang 2: € 35 / € 32 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Novastar

Bron

Copyright © 2016