Openingsuren Lichtfestival in de kerstvakantie

20/12/2018
Algemeen

lichtfestival kindjeTijdens de kerstvakantie kan je elke avond (uitgezonderd kerst- en oudejaarsavond) tussen 17 en 22 uur een wandeling maken langs de 8 lichtkunstinstallaties van het Lichtfestival. Na je laatste kerstinkopen in de gouden shoppingdriehoek, een deugddoende wandeling langs het strand of een lekkere lunch in één van de vele restaurants, kan je vanaf 17 uur de lichtinstallaties langs het parcours van het Lichtfestival bewonderen. Bovendien zijn er ook veel lichtinstallaties interactief. Stel zelf sterrenbeelden samen (Sterrenwacht), maak connectie met elkaar door de juiste knoppen in te drukken (Uniting Lightstar), raak de led-schijven aan om de kleuren te veranderen (Sonic Bubble) of loop onder de lichtjes op het Van Bunnenplein en zie hoe ze je volgen (Social Sparkles). Vanaf vrijdag 21 december 2018 om 17 uur springen de lichten langs het sterren- en planetenparcours van de Kleine Prins opnieuw aan.

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
lichtfestival
De Kleine Prins

Bron

Copyright © 2016