Gezocht: dader van poging doodslag in Cipressenstraat Knokke-Heist

21/12/2018

Op vrijdag 14 december 2018 omstreeks 10.20 uur werd een vrouw neergestoken door een onbekende man in haar woning in de Cipressenstraat in Knokke-Heist. Een man werd die dag opgemerkt in de buurt rond 8.13 uur. Na de steekpartij vluchtte de man naar het station van Knokke om verder te wandelen naar Heist via de Knokkestraat. De verdachte heeft een normale lichaamsbouw en donker opgeschoren haar. Op het moment van de feiten droeg hij een kaki broek, een jas met kap en donkere schoenen met witte zolen en met een witte verticale streep op de hiel. Hij droeg eveneens een donkere rugzak met enkele witte stippen.
Meer info verneem je in dit opsporingsfilmpje van de federale politie. Alle tips zijn welkom op het gratis nummer 0800 30 300

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers

Bron

Copyright © 2016