7de Klink & Drink met De Corsari’s

09/01/2019
Algemeen

De Corsari'sOp zondagmorgen 13 januari 2019 om 11 uur nodigt het gemeentebestuur inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers uit op de 7de editie van Klink & Drink, de geanimeerde nieuwjaarsreceptie op het overdekte Alfred Verweeplein. Tijdens deze gratis meet & greet brengt burgemeester Graaf Leopold Lippens stipt om 11 uur in zijn gebruikelijke korte en krachtige stijl een toost uit naar aanleiding van het nieuwe jaar. Aan 4 grote bareilanden kan iedereen genieten van menig glaasje bubbels, schuimend streekbiertje of een dampende beker glühwein, koffie of chocolademelk van Oxfam Wereldwinkel. Zet je alvast schrap voor een flinke portie nostalgie met de Corsari’s. Deze 6-koppige liveband blaast de swingende 50’s en 60’s en ook je verkleumde spieren meteen nieuw leven in.

 

De Corsari’s

De Corsari’s met glamoureuze coryfeeën Roel Vanderstukken en Sarah De Koster (die ooit nog de Soundmixshow op VTM won) loodsen je doorheen de wervelende sfeer van weleer! Speciaal voor Klink & Drink speelt de band een extra lange set van maar liefst 120 minuten met nummers van o.a. The Monkees, Elvis Presley, The Beatles, The Hollies, Jackie Wilson, Paul Anka, Roy Orbison, Ritchie Valen en vele andere muzikale goden uit 50’s en 60’s.

 

De brasserieën op het Alfred Verweeplein en in de Lippenslaan pakken traditiegetrouw weer uit met heerlijke Klink & Drink-menu’s tegen democratische prijzen. Ideaal om je hongerige maag te spijzen en daarna de koopjesjacht aan te vatten.  Wie shoppen niet ziet zitten, is vanaf 14 uur welkom in de winterbar op het Rubensplein waar de Jeugdraad nog allerlei geestrijke drankjes aanbiedt om het nieuwe jaar hartverwarmend in te zetten.

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
klink en drink
De Corsari’s

Bron

Copyright © 2016