Een zee aan mogelijkheden voor jobstudenten gemeentebestuur Knokke-Heist

14/01/2019
Algemeen

jobstudenten afficheMet een zee aan mogelijkheden hoef je niet verder te surfen… in Knokke-Heist vind je de ideale vakantiejob. Het gemeentebestuur bied je een flinke som op je bankrekening en werkzekerheid, een pak ervaring die goed staat op je CV  en een fantastische werkomgeving waar Instagram alleen maar kan van dromen. Overtuigd dat jij die eerstehulpverlener, redder, zomermedewerker (18j+) of monitor speelpleinwerking (16j+) bent die Knokke-Heist zoekt? Surf vóór 8 februari 2019 naar vacature.knokke-heist.be en wie weet sta jij komende zomer met je voeten in het zand, tussen spelende kinderen of rij je met een golfkar door Knokke-Heist. Surf en vind jouw droomjob!

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
jobstudenten

Bron

Copyright © 2016