Tik jij een gratis hippe ‘tote bag’ op de kop?

06/02/2019
Algemeen

tote bag afficheTussen 10 en 14 februari 2019 trakteren heel wat Knokke-Heistse handelaars hun klanten op een gratis hippe tote bag. De voorraad is beperkt, dus als je er eentje te pakken wil krijgen, rep je je in die periode best snel naar een van de deelnemende handelaars! Met de vrolijke valentijnsactie wil het gemeentebestuur het lokaal shoppen promoten. Knokke-Heist denkt overigens aan het milieu want de tote bag werd ecologisch geproduceerd. Op de zak prijkt een leuke tekening van Fien Cools (alias Fien tekent). Op zondag 10 februari 2019 loop je tijdens het shoppen misschien wel de complimentengever Jean Til tegen het lijf. Er bolt ook een heuse hartjesmachine rond die afrodiserende snoepjes uitdeelt. De Valentine streetband speelt vrolijke deuntjes en je kleine dreumes verovert misschien wel een unieke hartjesballon.

totebag

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
handelaars
tote bag

Bron

Copyright © 2016