Nieuwe fase werkzaamheden Burg. Frans Desmidtplein

08/02/2019
Algemeen

rotonde Burg. Frans DesmidtpleinOp maandag 11 februari 2019 start aannemer Lamote  met een nieuwe fase van de voorbereidende werkzaamheden voor de heraanleg van het Burgemeester Frans Desmidtplein. Hierbij wordt er langs de zijde van de even huisnummers in de Elizabetlaan een sleuf gemaakt tussen de Lippenslaan en de Paul Parmentierlaan.  Hierdoor wordt doorgaand verkeer niet meer mogelijk vanaf de Paul Parmentierlaan tot aan het Burgemeester Frans Desmidtplein. Er is een omleiding voorzien via de Paul Parmentierlaan en Bayauxlaan. Voor het verkeer komende vanaf het Burgemeester Frans Desmidtplein naar het Abraham Hansplein blijft dit stuk Elizabetlaan wel nog toegankelijk.

Alle woningen blijven te voet nog bereikbaar. De sleuf komt in het asfalt te liggen waarbij er op verschillende plaatsen een doorsteek wordt voorzien. Aan de garages voorziet de aannemer een rijplaat. De parkeergarages zijn niet bereikbaar tijdens de werkuren (van 8 tot 16 uur). Na de werkuren en in het weekend wordt de sleuf overdekt met een staalplaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden en wat er zich van leidingen onder de grond bevindt, zullen de werkzaamheden nog duren tot in de loop van maart.

kabels

Desmidtplein Elizabetlaan

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
burgemeester frans desmidtplein
wegwerkzaamheden Desmidtplein

Bron

Copyright © 2016